IT Toimittaja

Background header image

IT Toimittaja

IT Toimittaja

 

Tarjousvaihe (RFx)

IT kumppanilla tulisi olla tarjousvaiheessa selkeä tapa toimia ja organisoitua asiakkaan tarjouskilpailuun. Ehdotus tarjoukseen tulee olla selkeä ja tarjottavan kokonaisuuden laajuus on määritelty tarkasti ottaen huomioon asiakkaan tarpeet. Meillä on useiden tarjouskilpailujen kokemusta niin asiakkaan kuin IT toimittajankin puolelta. Aceno Oy:n Arkkitehtipalvelu tarjoaa tukea tarjousprosessin ratkaisun suunnitteluun, laajuuden määrittelyyn, ratkaisun työmäärien arviointiin sekä ratkaisun esittämiseen asiakkaalle.

 

Projektivaihe

Logistiikka on tavaroiden saapumista, varastointia, lähettämistä sekä kuljettamista toimitusketjun hallinnan (SCM) alueella. Näiden alueiden hallinta ja ohjaaminen SAP tuotteiden avulla on Aceno Oy:n avainosaamista. IT toimittajana saat meiltä Arkkitehti- sekä Senior tason konsultointipalvelua asiakkaillesi kaupan, teollisuuden sekä tukkukaupan toimialoille. Projektivaihetta tuemme:

  • arkkitehtuurien suunnittelulla,
  • liiketoimintaprosessien kehityksellä sekä
  • ratkaisujen implementoinnilla
Hallitsemme myös vahvasti SCM alueen perustietojen elinkaarihallinnan niin SAP ERP kuin SAP S/4HANA toiminnanohjausjärjestelmissä.